Kojair Tech Oy
På svenska Suomeksi auf Deutsch по россии Nederlands

Kojair Tech Oy is een Fins bedrijf en heeft haar hoofdkantoor en fabriek in Vilppula. Daarnaast heeft het een verkoop kantoor in Tampere. Het bedrijf bestaat sinds 1969 en is zeer innovatief en levert haar producten in nagenoeg heel Europa en zelfs een aantal landen daarbuiten. Kojair onderscheid zich o.a. met de laagste geluidsniveaus en heeft energie zuinige units.

 

Kojair is de specialist in schone lucht in productieomgevingen met als doel product- , persoon- en omgevingsbescherming te bieden. Kojair adviseert, ontwerpt, realiseert en onderhoudt in samenwerking met Bronson al uw projecten op dit gebied.

Tot het leveringsprogramma van Kojair behoren: 
- Laminar flow units, zoals micro biologische veiligheidskabinetten, cytostaticakabinetten,

  crossflow units en downflow units
- Veiligheidsafzuigunits, zoals poeder-afzuigkasten en zuurkasten
- Plenums voor operatiekamers

- Volledig op maat gemaakte oplossingen

Al onze producten worden in onze eigen fabriek vervaardigd in Finland.
Tevens hebben wij een partner in Nederland, het bedrijf Bronson Incubator Services BV in Zaltbommel, die o.a. de validatie en het onderhoud van de units uitvoert.

Klant specifieke wensen vertalen wij naar gebruiksvriendelijke oplossingen. Daarnaast zijn wij aantoonbaar lever betrouwbaar. Voor u de hoogste waarborging van uw proces.

De kwalitatief hoogwaardige producten van Kojair zijn duurzaam en voldoen aan alle huidige normen. De microbiologische veiligheidskabinetten worden gemaakt volgens de norm EN 12469, de DIN 12980, indien van toepassing en zijn TUV gecertificeerd. Daardoor verloopt uw productie veilig en bedrijfszeker. Door het aangaan van een onderhoudscontract kunnen wij u deze veiligheid en zekerheid jarenlang blijven garanderen.

Kojair is ISO gecertificeerd en een totaalleverancier, van ontwerp tot levering hebben wij alle disciplines onder één dak. U heeft te maken met één aanspreekpunt en één verantwoordelijke partij voor uw gecertificeerde oplevering.

 

Recente referenties in Nederland onder andere:

- Labmicta in Almelo (levering 16 micro biologische veiligheidskabinetten)

- Erasmus Ziekenhuis (levering van 41 micro biologische veiligheidskabinetten)

- NVWA in Wageningen

- UMCG GroningenVoor specifieke vragen kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met:

Arno Wouters
arno.wouters@kojair.com
+31 (0) 6 53 80 87 08


Tulosta tämä sivu


BW Golden NED 4p 6-2014 net Sivu 1
Golden Line


Kojair Silver Blue NED net Sivu 1
Silver Line

BW Xtra NED 6-2014 net Sivu 1
Xtra Line