Kojair 50 vuotta

14.6.2019 juhlittiin Kojairin 50-vuotissyntymäpäivää. Kojair Tech Oy:n Vilppulan tehtaan ovet avautuivat klo 10, ja kutsuvieraat, yhteistyökumppanit, jälleenmyyjät, asiakkaat, ystävät ja perheet saivat tutustua tehtaan toimintaan ja tuotteisiin. Sääennusteessa luvatut sateet pysyivät juhlan kunniaksi poissa, ja lounaaksi tarjottiin soppatykissä valmistettua lohikeittoa.

Toimitusjohtaja Heikki Aro toivotti vieraat tervetulleiksi, ja Martin Steegmüller SKAN:ista korosti juhlapuheessaan avoimen yrityskulttuurin merkitystä innovatiivisessa toiminnassa. Hyvinvoivan henkilöstön ja laadukkaiden tuotteiden summana asiakaskokemus ei ole vain hyvä, vaan loistava.

Myös entinen toimitusjohtaja Arno Wouters korosti terveisissään Kojairin henkilöstön merkitystä yrityksen menestyksen ja jatkuvan kehityksen perustana.

Vaikka ihmiset paradoksaalisesti sekä odottavat että pelkäävät muutosta, pitää Kojairin jatkossakin uskaltaa ajatella luovasti ja kehittää edelleen laadukkaita ja turvallisia tuotteita.

Heikki Aro esitteli omassa puheessaan Kojairin tulevaisuuden suunnitelmia ja viisi uutta tuoteryhmää. Viisikymmentä vuotta on hieno saavutus yritykselle, mutta matka jatkuu, ja Kojair tulee entistä enemmän panostamaan tuotekehitykseen, laatuun ja turvallisuuteen.

Vaikka ihmiset paradoksaalisesti sekä odottavat että pelkäävät muutosta, pitää Kojairin jatkossakin uskaltaa ajatella luovasti ja kehittää edelleen laadukkaita ja turvallisia tuotteita.

Juhlapäivä jatkui Serlachius-museo Göstassa. Saimme museoon opastetun kierroksen, jossa käytiin läpi museon Vilppulan historiaa ja tutustuttiin upeisiin taideteoksiin, joiden takana on Suomen historian arvostetuimpia taiteilijoita, kuten Akseli Gallen-Kallela ja Helene Schjerfbeck. Museo kierroksen päätteeksi iltajuhlaa vietettiin Rapukartanossa iloisissa merkeissä pikkutunneille asti. Iltajuhlissa palkittiin myös pyöreitä vuosia Kojairilla työskennelleet työntekijät.